منوی عروسی شماره 4

  • غذاهای برنجی : باقالی پلو با گوشت بره به صورت تمام ماهیچه -زرشک پلو با مرغ – شیرین پلو با مرغ-مرصع پلو با مرغ-آلبال
  • کباب ها : جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%-کباب کوبیده 70%-چنجه70%-بختیاری 70%
  • خوراک ها : خوراک بیف-خوراک مکزیکی-خوراک زبان- خوراک ژیلو -رولت گوشت و سبزیجات گرم
  • خورشت ها : خورشت فسنجان با کوفته ریزه -خورشت نعناجعفری با ماهیچه-خورشت کاری-قیمه نسترن
  • غذاهای تزئینی : بوقلمون به ازاری هر 50 نفر یک عدد- شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد -بره شکم پر هر 100 نفر یک راس
  • سالاد ها : سالاد فصل-اندونزی-زیتون- شیرازی-سزار-پاستا- ماست و خیار –سبزیجات-کلم –اسفناج- میزترشیجات- سالاد مخصو
  • نوشیدنی ها : انواع نوشابه –دلستر-دوغ-آب معدنی
  • سرویسها : هر 12میز یک مهماندار-ظروف کامل و شیک مطابق با ژورنال های اروپایی – صندلی های مبله ترکیبی از جدیدتری
  • آب میوه : ده مدل آبمیوه طبیعی فصل به همراه تزئینات زیبا-سه مدل نوشیدنی گرم
  • میوه : هفت مدل فصلی به همراه سالاد میوه و اسلایس با سس مخصوص
  • شیرینی : به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی-ماکارون و پذیرایی رولت مکزیکی و باقلوا –کیک چهار طبقه 15 کیلوگر
  • ورودی : تونل گل -باکسهای تزئینی به همراه دکور های ژورنالی-چمن مصنوعی و فرش قرمز-لوستر ایستاده
  • نورپردازی : زیرمیزمهمان ها –جایگاه عروس وداماد –ورودی و محوطه به صورت ریسه های نور و وال واشر به رنگ انتخابی
  • شمع آرایی : بار شمع VIP درمسیر ورودی-بار شمع VIP داخل سالن به همراه شمعدانی و دکورهای بسیار شیک- میز مهمان ها
  • گل آرایی : ورودی به صورت اطاق گل و حریر و تونل گل– میز مهمان ها- میز VIP –جایگاه عروس و داماد به صورت فلاور وال
  • چیدمان : تمامی چیدمان و دکوراسیون و دکورها ی پرتابل به صورت انتخابی و مطابق با ژورنال های روز اروپا ارائه خوا