Top

منوی شماره 1

  • غذاهای برنجی :
    باقالی پلو با گوشت بره
    زرشک پلو با مرغ
    شیرین پلو با مرغ
    مرصع پلو با مرغ
    آلبالو پلو با کوفته ریزه
  • کباب ها :
    جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%
  • خوراک ها :
    خوراک سبزیجات گرم
    خوراک بیف
  • خورشت ها :
    خورشت فسنجان با کوفته ریزه یا مرغ
  • سالاد ها :
    سالاد فصل
    اندونزی
    زیتون
    سالاد شیرازی
    ماست و خیار و سالاد مخصوص تشریفات آنیا
  • سرویسها :
    هر 18 نفر یک مهماندار
    ظروف کامل
    صندلی شیواری
  • آب میوه :
    پنج مدل آبمیوه طبیعی فصل
  • میوه :
    پنج مدل فصل
  • شیرینی :
    به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی
  • کیک :
    3 طبقه 10 کیلوگرم
  • دسر :
    پنج مدل قالبی انتخابی
  • ورودی :
    باکسهای تزئینی به همراه دکور ها و فرش قرمز
  • نورپردازی :
    زیرمیزمهمان ها
    جایگاه عروس وداماد و محوطه
  • شمع آرایی :
    ورودی
    بار شمع و میز مهمان ها
  • گل آرایی :
    ورودی
    میز مهمان ها
    جایگاه عروس و داماد
Top

منوی شماره 2

  • غذاهای برنجی :
    باقالی پلو با گوشت بره
    زرشک پلو با مرغ
    شیرین پلو با مرغ
    مرصع پلو با مرغ(به همراه خلال گرد
    بادام و
  • کباب ها :
    جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%
    کباب کوبیده 70%
  • خوراک ها :
    خوراک سبزیجات گرم
    خوراک بیف
    خوراک مکزیکی
  • خورشت ها :
    خورشت فسنجان با کوفته ریزه یا مرغ
    خورشت قرمه سبزی و یا خورشت انتخابی
  • غذاهای تزئینی :
    بوقلمون یا شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد
  • سالاد ها :
    سالاد فصل
    اندونزی
    زیتون
    سالاد شیرازی
    سزار
    پاستا
    ماست و خیار و سالاد مخصوص تشریفات آنیا
  • نوشیدنی ها :
    انواع نوشابه
    دلستر
    آب معدنی
  • میان وعده :
    جوجه چینی
  • سرویسها :
    هر 15 نفر یک مهماندار
    ظروف کامل
    صندلی شیواری و مبله به صورت ترکیبی
  • آب میوه :
    پنج مدل آبمیوه طبیعی فصل
    دو مدل نوشیدنی گرم
  • میوه :
    پنج مدل فصلی به همراه سالاد میوه
  • شیرینی :
    به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی
    پذیرایی رولت مکزیکی
    کیک سه طبقه 10 کیلوگرم
    دسر7 مدل قالبی
  • ورودی :
    باکسهای تزئینی به همراه دکور ها و فرش قرمز
    پوسترهای ایستاده
  • نورپردازی :
    زیرمیزمهمان ها
    جایگاه عروس وداماد
    ورودی
    محوطه
  • شمع آرایی :
    ورودی
    بار شمع داخل سالن
    میز مهمان ها
  • گل آرایی :
    ورودی
    میز مهمان ها
    جایگاه عروس و داماد با ترکیبی از لیلیوم
Top

منوی شماره 3

  • غذاهای برنجی :
    باقالی پلو با گوشت بره
    زرشک پلو با مرغ
    شیرین پلو با مرغ
    مرصع پلو با مرغ(به همراه خلال گرد
    بادام و
  • کباب ها :
    جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%
    کباب کوبیده 70%
    چنجه70%
  • خوراک ها :
    خوراک سبزیجات گرم
    خوراک بیف
    خوراک مکزیکی
    خوراک زبان
    رولت گوشت
  • خورشت ها :
    خورشت فسنجان با کوفته ریزه
    خورشت نعناجعفری با ماهیچه
    خورشت کاری
  • غذاهای تزئینی :
    بوقلمون یا شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد
    بره شکم پر هر 100 نفر یک راس
  • سالاد ها :
    سالاد فصل
    اندونزی
    زیتون
    شیرازی
    سزار
    پاستا
    ماست و خیار
    سبزیجات
    کلم
    اسفناج
    میزترشیجات
    سالاد مخصو
  • نوشیدنی ها :
    انواع نوشابه
    دلستر
    دوغ
    آب معدنی
  • میان وعده :
    جوجه چینی
    میگو سوخاری
    پاچینی
    گوشت چوبی
    مرغ چوبی
    قارچ سوخاری
  • سرویسها :
    هر 12 نفر یک مهماندار
    ظروف کامل و شیک
    صندلی مبله
  • آب میوه :
    هفت مدل آبمیوه طبیعی فصل
    سه مدل نوشیدنی گرم
  • میوه :
    هفت مدل فصلی به همراه سالاد میوه
  • شیرینی :
    به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی
    پذیرایی رولت مکزیکی و باقلوا
    کیک سه طبقه 12 کیلوگرم
    دسر7 مدل ش
  • ورودی :
    باکسهای تزئینی به همراه دکور های بسیار زیبا و مدرن
    چمن مصنوعی به همراه فرش قرمز
    پوسترهای ایستاده
  • نورپردازی :
    زیرمیزمهمان ها
    جایگاه عروس وداماد
    ورودی
    محوطه به صورت ریسه های نور و وال واشر به رنگ انتخابی
  • شمع آرایی :
    بار شمع VIP ورودی
    بار شمع VIP داخل سالن به همراه شمعدانی های زیبا
    میز مهمان ها
  • گل آرایی :
    ورودی به صورت اطاق گل و حریر
    میز مهمان ها
    میز VIP
    جایگاه عروس و داماد به صورت فلاور وال
    بار گل
  • چیدمان :
    تمامی چیدمان و دکوراسیون به صورت انتخابی و مطابق با ژورنال های اروپا ارائه خواهد شد
Top

منوی شماره 4

  • غذاهای برنجی :
    باقالی پلو با گوشت بره به صورت تمام ماهیچه
    زرشک پلو با مرغ
    شیرین پلو با مرغ
    مرصع پلو با مرغ
    آلبال
  • کباب ها :
    جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%
    کباب کوبیده 70%
    چنجه70%
    بختیاری 70%
  • خوراک ها :
    خوراک بیف
    خوراک مکزیکی
    خوراک زبان
    خوراک ژیلو
    رولت گوشت و سبزیجات گرم
  • خورشت ها :
    خورشت فسنجان با کوفته ریزه
    خورشت نعناجعفری با ماهیچه
    خورشت کاری
    قیمه نسترن
  • غذاهای تزئینی :
    بوقلمون به ازاری هر 50 نفر یک عدد
    شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد
    بره شکم پر هر 100 نفر یک راس
  • سالاد ها :
    سالاد فصل
    اندونزی
    زیتون
    شیرازی
    سزار
    پاستا
    ماست و خیار
    سبزیجات
    کلم
    اسفناج
    میزترشیجات
    سالاد مخصو
  • نوشیدنی ها :
    انواع نوشابه
    دلستر
    دوغ
    آب معدنی
  • سرویسها :
    هر 12میز یک مهماندار
    ظروف کامل و شیک مطابق با ژورنال های اروپایی
    صندلی های مبله ترکیبی از جدیدتری
  • آب میوه :
    ده مدل آبمیوه طبیعی فصل به همراه تزئینات زیبا
    سه مدل نوشیدنی گرم
  • میوه :
    هفت مدل فصلی به همراه سالاد میوه و اسلایس با سس مخصوص
  • شیرینی :
    به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی
    ماکارون و پذیرایی رولت مکزیکی و باقلوا
    کیک چهار طبقه 15 کیلوگر
  • ورودی :
    تونل گل
    باکسهای تزئینی به همراه دکور های ژورنالی
    چمن مصنوعی و فرش قرمز
    لوستر ایستاده
  • نورپردازی :
    زیرمیزمهمان ها
    جایگاه عروس وداماد
    ورودی و محوطه به صورت ریسه های نور و وال واشر به رنگ انتخابی
  • شمع آرایی :
    بار شمع VIP درمسیر ورودی
    بار شمع VIP داخل سالن به همراه شمعدانی و دکورهای بسیار شیک
    میز مهمان ها
  • گل آرایی :
    ورودی به صورت اطاق گل و حریر و تونل گل
    میز مهمان ها
    میز VIP
    جایگاه عروس و داماد به صورت فلاور وال
  • چیدمان :
    تمامی چیدمان و دکوراسیون و دکورها ی پرتابل به صورت انتخابی و مطابق با ژورنال های روز اروپا ارائه خوا