منوی عروسی شماره 2

  • غذاهای برنجی : باقالی پلو با گوشت بره-زرشک پلو با مرغ – شیرین پلو با مرغ-مرصع پلو با مرغ(به همراه خلال گرد-بادام و
  • کباب ها : جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%-کباب کوبیده 70%
  • خوراک ها : خوراک سبزیجات گرم-خوراک بیف-خوراک مکزیکی
  • خورشت ها : خورشت فسنجان با کوفته ریزه یا مرغ-خورشت قرمه سبزی و یا خورشت انتخابی
  • غذاهای تزئینی : بوقلمون یا شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد
  • سالاد ها : سالاد فصل-اندونزی-زیتون-سالاد شیرازی-سزار-پاستا- ماست و خیار و سالاد مخصوص تشریفات آنیا
  • نوشیدنی ها : انواع نوشابه –دلستر-آب معدنی
  • میان وعده : جوجه چینی
  • سرویسها : هر 15 نفر یک مهماندار-ظروف کامل – صندلی شیواری و مبله به صورت ترکیبی
  • آب میوه : پنج مدل آبمیوه طبیعی فصل- دو مدل نوشیدنی گرم
  • میوه : پنج مدل فصلی به همراه سالاد میوه
  • شیرینی : به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی-پذیرایی رولت مکزیکی –کیک سه طبقه 10 کیلوگرم-دسر7 مدل قالبی
  • ورودی : باکسهای تزئینی به همراه دکور ها و فرش قرمز-پوسترهای ایستاده
  • نورپردازی : زیرمیزمهمان ها –جایگاه عروس وداماد –ورودی-محوطه
  • شمع آرایی : ورودی-بار شمع داخل سالن- میز مهمان ها
  • گل آرایی : ورودی – میز مهمان ها- جایگاه عروس و داماد با ترکیبی از لیلیوم